HIKE, det hundefoder vi bruger.


Kennel fasterlunds bruger HIKE hundefoder, til deres hunde og finder det godt til alle formål.

hike_hvalp-500x500HIKE Hvalpfoder

Er et optimalt velafbalanceret foder, med et højt, let optageligt  energiindhold, til alle hundehvalpe og unghunde fra 4 uger til 12  måneder.

HIKE hvalpefoder er et meget ernæringsrigt fuldfoder,  der sikrer, at hunde i voksestadiet får den største udbytte af deres  kost. Det opfylder alle de specielle krav som hunden har i voksestadiet.

Læse mere

 

 

 

hike_brugshund-500x500HIKE hundefoder til brugshunde

Er et optimalt velafbalanceret foder, med et let optageligt  energiindhold, til alle voksne hunde med et normalt aktivitets niveau,  er også velegnet til drægtige og diegivende tæver.
Sammensætningen af  proteiner og fedt er med til at give en god smag og en let fordøjelse,  der giver hunden alle de gode næringsstoffer den har brug for til at  sikre et godt helbred og en god kondition gennem hele livet.

Læse mere

 

 

hike_aktiv-500x500HIKE Aktiv

Er et optimalt velafbalanceret foder, med et højt, let optageligt   energiindhold, til hunde med et højt aktivitets niveau, slædehunde,   jagthunde, og hunde som er i høj aktivitet over længere tid.
Sammensætningen   af proteiner og fedt gør at hunden kan holde et højt aktivitets niveau   over lang tid og at den efter aktiviteterne hurtigere restituerer sig.
HIKE AKTIV er også velegnet til drægtige og diegivende tæver, som har brug for de ekstra næringsstoffer som er i foderet.

Læse mere

 

 

hike_senior-500x500HIKE Senior / Light foder – UDEN GLUTEN

Er et optimalt velafbalanceret foder,  med let optageligt energiindhold, specielt velegnet til ældre hunde,  hunde som let tager på i vægt og hunde, som skal på slanke kur, desuden  velegnet til hunde med alergi, da fodret ikke indeholder gluten  fra hvede og majs.
Sammensætningen med lavt protein- og fedt indhold  gør fodret ernærings rigtigt for ældre hunde og hunde med lavt  aktivitets niveau.

Læse mere

 

 

005l-500x500HIKE FULDFODER 25/16 LAM OG RODFRUGTER

HIKE fuldfoder 25/16 med lam og rodfrugter et nyt produkt helt uden korn.
indhold: lam, ærter, kartofler, hørfrø, rapsolie, fisk, gær, æg,  gulerøder, cikorierod, mineraler og vitaminer, lecithin.
Et nyt foder til alle hunde, men specielt velegnet til “sarte” hunde som har allergi problemer over for andet foder.

Læse mere

 

 

 

 

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: http://fasterlunds.dk/hike-hundefoder-vi-bruger